Egersund Klatre- og Tindeklubb

Egersund Klatre- og Tindeklubb

Informasjon 19.08

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 19. Aug 2018


Ettersom Marielle og Joakim er reist på skole og forsvaret er vi litt manko på trenere. Det kan føre til bittelitt endring i opplegg. Et forslag er at tirsdager blir trening i utgangspunktet kun for medlemmer men at det er person/trener tilstede. Det vil da bli en dag eller to i mnd som blir åpne for nye som ønsker å prøve om det er noe de ønsker å fortsette med. Dette er ikke endelig avgjort enda. Vi trenger flere som kan tenke seg å bli trenere/ansvarlige for klubbklatringene og klatring for nye, samt arrangementer. Jo flere vi blir som engasjerer seg jo mindre blir det på hver og mer aktivitet totalt sett. Dersom noen ønsker trenerutdanning blir vi enige om en god løsning.

Kurs vil bli holdt når etterspørselen er der. Det vil da bli bindende påmelding og forhåndsbetaling.

Vi hadde en plan om å få gjort en del dugnad i klatreanlegget i ferien men det nærmest uteble. Vi har skudd ned tak på to av de vertikale(enkle) veggene og vasket. Plan er å skru ned alt av tak, vaske tak og vegg, male vegger i forskjellige farger, få profesjonell hjelp til ruteskruing. Samt ferdigstille ny vegg med overheng.
Det vil bli litt dugnad denne uken og neste for de som har mulighet og ønsker å hjelpe til. 

Tirsdagsklatringen starter igjen den 28.08, Kanskje noe redusert tilbud i starten pga pågående dugnadsarbeid.

Minner om at medlemsskap og betaling skjer via www.minidrett.no. Bruskassestabling på Barnas dag!

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 6. Jul 2018

Bruskassestabling på barnas dag var veldig populært, det var kø for å prøve fra vi startet til vi måtte slutte av. Utrolig kjekt at så mange ønsket å prøve. Rekorden ble satt av Emma Aase på (hold fast) hele 21 kasser! 

Takk til Solveig sentrumsforeningen og Vidar Aase NMK Egersund for Lift og opplegg, Berentsen Brygghus for lån av bruskasser og Marielle og Ruben fra Egersund Klatre- og Tindeklubb for sikring og rigging!Takk for innsatsen! + litt info...

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 6. Jun 2018


Joakim og Marielle har gjort en uvurderlig innsats i å holde igang Barne- og familieklatringen samt ungdomsklatringen. Nå skilles våre veier, Marielle reiser på skole og Joakim skal i forsvaret. Ved avslutningen fikk alle som var tilstede is og brus, instruktørene fikk blomster og gavekort for innsatsen! Dere vil bli savnet og er velkomne tilbake når dere ønsker og kan. Ønsker dere lykke til videre!


Angående videre klatring er ikke planen helt spikret enda men Sveinung kommer til å fortsette tirsdagsklatringen som vanlig så langt han kan når han er hjemme fra jobb, men håper på hjelp fra foreldre og andre ungdommer som kan tenke seg å hjelpe til. Dersom noen ønsker å bli instruktør og eller trener for klubben så dekker klubben eventuelle kurs ihht. egen avtale. 


Vi satser også på litt dugnad i sommerferien når hallen er stengt. Det som er planlagt gjort er støvsuging bak vegger, ferdigstille ny vegg, skru ned alle klatretak og vaske de, male vegger, skru opp nye ruter. Er i kontakt med personell som kan skru ruter med graderinger, venter endelig svar her. Nytt innlegg vil komme når det er satt datoer, samt arrangement på Facebook. 


Det har vært et problem at folk kommer seg inn i klatreområde og drar ned tau og roter. Oppfordrer alle som bruker området om å dobbeltsjekke at dører blir låst og gjerne spørre andre som kommer om de er medlem og har brattkort. Har de ikke det så har dere(medlemmer med brattkort) myndighet til å vise dem ut av klatreområdet. Vaktmester jobber med å få overvåkning i hallen. 


Ellers er det tilgang til klatreanlegget til skolen tar ferie. God sommer!Sommerferie

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 27. Mai 2018

Fra 29.05 så tar familieklatring og ungdomsklatring sommerferie. 

Det vil vær mulig å bruke hallen til privat bruk fram til skoleavsluttning. 


Vi fra EKTK ønsker deg en god sommer! 
Lokal klatreguide

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 21. Mai 2018

Vi har nå laget en liten oversikt over felt i Egersund og omegn. Den ser nok ikke veldig profesjonell ut men håper den gjør nytten!


Klikk på Fører -> Fører under menyen.


http://www.egersundklatreklubb...

Bildet er fra Kommandoveggen - Langevannsfeltet
Levert av IdrettenOnline