Egersund Klatre- og Tindeklubb

Egersund Klatre- og Tindeklubb

Vi starter igjen med arrangert trening

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 31. Okt 2021

På grunn av mangel på instruktører i klubben har vi nå sett oss nødvendige til å gjøre endringer på de faste treningstidene.  Fra nå av vil det bli arrangert treninger en gang i måneden. Disse treningene vil bli kunngjort som arrangementer på klubbens facebook side!  På de arrangerte treningene kan alle som ønsker å prøve klatring stille opp. Faste medlemmer er selvsagt også velkomne! Treningene vil ha ansvarlige instruktører som kan veilede eventuelt nye medlemmer.  


På sikt ønsker vi at flere medlemmer tar brattkortkurs, og dermed kan klatre alene. Vi oppfordrer derfor alle medlemmer til å sende en melding til klubbens facebook side, og melde seg på brattkortkurs!  Første arrangerte trening vil bli holdt Tor 4. nov.

- Styret 


0 Kommentar

Foredrag - Toppen er målet

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 9. Okt 2019

Toppen er målet - Tore Sunde Rasmussen


Dette er ikke i regi av klatreklubben, vi bare videreformidler arrangement opprettet av Tore. 


Fikk du ikke med deg foredraget sist? Nå er sjansen her igjen!

Foredraget "Toppen er Målet" er en reise i en verden med utfordringer blant høye fjell. Om å sette seg mål, ha vilje til å realisere og ikke gi opp. ingenting er umulig bare du vil nok.

Tore Sunde-Rasmussen ble første nordmann til å bestige verdens høyeste fjell, Mount Everest, to ganger. Han ble 2. skandinaver som har klatret Everest fra både nord- og sydsiden, og som 61-åring ble han eldste europeer som har klatret Everest fra begge sider. Tore er også en av syv nordmenn som har klatret alle 7-summits, de høyeste fjelltoppene på hvert av jordens syv kontinenter. I tillegg har han klatret flere andre av verdens høyeste fjell, og hele tolv ganger har han klatret på fjell som er over 8000 meter høye. I 2010 ble Tore utnevnt til årets Dalbu, og samme år mottok han Egersund Kommunes innsatspremie med omtale om å ha utført årets største bragd. Med sine nå 67 år beviser Tore at alder ikke behøver å være en begrensning for å komme seg ut av komfortsonen. Tore snakker av erfaring, og er et godt eksempel på at det som i utgangspunktet kan synes vanskelig, eller umulig, virkelig er mulig bare man har lyst, vilje og fokus.

 www.talerlisten.no/tore


Onsdag 16.Oktober Klokken 19:30, Storsalen, Biblioteket, Bryne.


Link til arrangement på Facebook - Trykk her


http://www.norwild.no/ 


0 Kommentar

Treningstidene er nå på Torsdagene!

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 20. Sep 2019

Treningstidene er nå på Torsdagene!


Familieklatring: 17:00 - 18:00 

Ungdomsklatring: 17:45 - 1800 (15 min før pga oppvarming) 


Ungdomsklatringen er for 10år+ 


Husk å følg med på facebook sidene våre

https://www.facebook.com/egersundklatreklubb


0 Kommentar

Nye treningstider!

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 27. Aug 2019


Treningstidene er nå på Torsdagene!


Familieklatring: 17:00 - 18:00 

Ungdomsklatring: 17:45 - 1800 (15 min før pga oppvarming) 


Ungdomsklatringen er for 10år+ 


Husk å følg med på facebook sidene våre

https://www.facebook.com/egersundklatreklubb


0 Kommentar

Informasjon 19.08

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 19. Aug 2018


Ettersom Marielle og Joakim er reist på skole og forsvaret er vi litt manko på trenere. Det kan føre til bittelitt endring i opplegg. Et forslag er at tirsdager blir trening i utgangspunktet kun for medlemmer men at det er person/trener tilstede. Det vil da bli en dag eller to i mnd som blir åpne for nye som ønsker å prøve om det er noe de ønsker å fortsette med. Dette er ikke endelig avgjort enda. Vi trenger flere som kan tenke seg å bli trenere/ansvarlige for klubbklatringene og klatring for nye, samt arrangementer. Jo flere vi blir som engasjerer seg jo mindre blir det på hver og mer aktivitet totalt sett. Dersom noen ønsker trenerutdanning blir vi enige om en god løsning.

Kurs vil bli holdt når etterspørselen er der. Det vil da bli bindende påmelding og forhåndsbetaling.

Vi hadde en plan om å få gjort en del dugnad i klatreanlegget i ferien men det nærmest uteble. Vi har skudd ned tak på to av de vertikale(enkle) veggene og vasket. Plan er å skru ned alt av tak, vaske tak og vegg, male vegger i forskjellige farger, få profesjonell hjelp til ruteskruing. Samt ferdigstille ny vegg med overheng.
Det vil bli litt dugnad denne uken og neste for de som har mulighet og ønsker å hjelpe til. 

Tirsdagsklatringen starter igjen den 28.08, Kanskje noe redusert tilbud i starten pga pågående dugnadsarbeid.

Minner om at medlemsskap og betaling skjer via www.minidrett.no. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline