Priser: 

Enkeltmedlem: 500 kr

Familiemedlem: 900 kr - Gjelder inntil 6 familiemedlemmer totalt.

Følgende er en beskrivelse av stegene man må igjennom for å bli medlem:

1. Første steg er å logge seg inn på minidrett. (Skjema på vår nettside er knyttet opp mot MinIdrett). Hvis du ikke har en konto der, må du opprette en. Den som ønsker å være medlem må først være registrert på https://minidrett.nif.no. Er det et barn som skal være medlem og som ikke har en epost adresse eller telefonnummer, må du benytte en av de foresattes opplysninger. Er du en voksen som ønsker å melde inn hele familien, må du først huske å registrere alle i familien og kople sammen familierelasjonene på minidrett. Under kan du se en video av hvordan dette kan gjøres.

2. Søk opp Egersund Klatre- og Tindeklubb (søk gjerne "egersund klatre" så kommer den opp) og huk av for både klubb og gren.

3. Når du har sendt oss en søknad må vi behandle den. Da må vi typisk finne ut av om du søker om om enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap. Er vi usikre på dette så sender vi deg en Mail for avklaring. 

4. Vi sender deg nå en faktura basert på type medlemskap.

5. I dette steget betaler du fakturaen vi har sendt deg i minidrett. All databehandling skjer nå i relasjon med minidrett. Når fakturaen er betalt vil du automatisk få et digitalt medlemskort tilgjengelig i mindrett app’en. 

Appen er tilgjenglig her for Android og iOS 


Min Idrett

Logg deg inn i Min Idrett for å administrere ditt medlemskap

Logg inn Glemt passord/bruker­navn? Ny bruker