Årsmøte 2024

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 2. Jan 2024

Vedlagt er saksliste til årsmøte 2024, onsdag 3. januar.
Ungdomsklatring

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 3. Apr 2022

UNGDOMSKLATRING

Det er ungdomsklatring hver torsdag (ikke skjærtorsdag) frem mot sommeren fra kl. 1800-1930.

For ungdom fra 13 år og oppover. Det er knallkjekt! Bare å møte opp.

Du har gratis de to første gangene. Vi er sikker på at du blir hekta ;)
Familieklatring

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 3. Apr 2022

Styret i klatreklubben får stadig spørsmål om familieklatring. Svaret er dessverre at vi på grunn av nye retningslinjer fra Norges Klatreforbund ikke lenger har mulighet til å drive organisert aktivitet i klubbens regi på ukesbasis. Vi planlegger å få i gang en form for klubbklatring så snart kilterboardet er ferdig. Styret har også en plan om å få til et par "Prøv klatring"-arrangementer av og til.


Vi vil minne om at alle som er medlemmer av klatreklubben, og har brattkort, kan benytte seg av anlegget vårt i Egersundshallens åpningstider - hele året. Vi oppmuntrer medlemmer til å bli med i vår lukkede Facebookgruppe, "Medlemsklatring Egersund Klatre- og Tindeklubb". Der kan medlemmer invitere med seg andre på klatreturer, og dele bilder og opplevelser. 

Brattkort og topptaukurs

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 31. Okt 2021

Brattkort og topptaukortTa kontakt hvis du ønsker å ta topptau- eller brattkortkurs! Vi kjører kurs når vi har minimum 4 personer på ventelisten. Det er 6 plasser per kurs. Topptaukurs er 1 dag og brattkortkurs er 2 dager.

Les mer om de ulike kortene her: https://klatring.no/brattkort

Når  en har bekreftet påmelding så betales kursavgift før en kommer på kurset. Ta med kvittering. Påmelding er bindende.

MELD DEG PÅ: post@egersundklatreklubb.no

Brattkortkurs: 1200 kr - 8 timer (2 dager)

Topptaukortkurs: 600 kr - 4 timer(1 dag)

For å få utstedt kort hos www.brattkompetanse.no koster det 200 kr. Betales ved registrering til brattkompetanse.

Foredrag - Toppen er målet

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 9. Okt 2019

Toppen er målet - Tore Sunde Rasmussen


Dette er ikke i regi av klatreklubben, vi bare videreformidler arrangement opprettet av Tore. 


Fikk du ikke med deg foredraget sist? Nå er sjansen her igjen!

Foredraget "Toppen er Målet" er en reise i en verden med utfordringer blant høye fjell. Om å sette seg mål, ha vilje til å realisere og ikke gi opp. ingenting er umulig bare du vil nok.

Tore Sunde-Rasmussen ble første nordmann til å bestige verdens høyeste fjell, Mount Everest, to ganger. Han ble 2. skandinaver som har klatret Everest fra både nord- og sydsiden, og som 61-åring ble han eldste europeer som har klatret Everest fra begge sider. Tore er også en av syv nordmenn som har klatret alle 7-summits, de høyeste fjelltoppene på hvert av jordens syv kontinenter. I tillegg har han klatret flere andre av verdens høyeste fjell, og hele tolv ganger har han klatret på fjell som er over 8000 meter høye. I 2010 ble Tore utnevnt til årets Dalbu, og samme år mottok han Egersund Kommunes innsatspremie med omtale om å ha utført årets største bragd. Med sine nå 67 år beviser Tore at alder ikke behøver å være en begrensning for å komme seg ut av komfortsonen. Tore snakker av erfaring, og er et godt eksempel på at det som i utgangspunktet kan synes vanskelig, eller umulig, virkelig er mulig bare man har lyst, vilje og fokus.

 www.talerlisten.no/tore


Onsdag 16.Oktober Klokken 19:30, Storsalen, Biblioteket, Bryne.


Link til arrangement på Facebook - Trykk her


http://www.norwild.no/