Takk for innsatsen! + litt info...

Postet av Egersund Klatre- og Tindeklubb den 6. Jun 2018


Joakim og Marielle har gjort en uvurderlig innsats i å holde igang Barne- og familieklatringen samt ungdomsklatringen. Nå skilles våre veier, Marielle reiser på skole og Joakim skal i forsvaret. Ved avslutningen fikk alle som var tilstede is og brus, instruktørene fikk blomster og gavekort for innsatsen! Dere vil bli savnet og er velkomne tilbake når dere ønsker og kan. Ønsker dere lykke til videre!


Angående videre klatring er ikke planen helt spikret enda men Sveinung kommer til å fortsette tirsdagsklatringen som vanlig så langt han kan når han er hjemme fra jobb, men håper på hjelp fra foreldre og andre ungdommer som kan tenke seg å hjelpe til. Dersom noen ønsker å bli instruktør og eller trener for klubben så dekker klubben eventuelle kurs ihht. egen avtale. 


Vi satser også på litt dugnad i sommerferien når hallen er stengt. Det som er planlagt gjort er støvsuging bak vegger, ferdigstille ny vegg, skru ned alle klatretak og vaske de, male vegger, skru opp nye ruter. Er i kontakt med personell som kan skru ruter med graderinger, venter endelig svar her. Nytt innlegg vil komme når det er satt datoer, samt arrangement på Facebook. 


Det har vært et problem at folk kommer seg inn i klatreområde og drar ned tau og roter. Oppfordrer alle som bruker området om å dobbeltsjekke at dører blir låst og gjerne spørre andre som kommer om de er medlem og har brattkort. Har de ikke det så har dere(medlemmer med brattkort) myndighet til å vise dem ut av klatreområdet. Vaktmester jobber med å få overvåkning i hallen. 


Ellers er det tilgang til klatreanlegget til skolen tar ferie. God sommer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.